Zaadbommen: de groene hype als cadeau

Sinds de moestuintjes van de AH, die je kreeg bij je boodschappen, je zag bij al je vrienden de hobby tuinieren groeien! Iedereen had wel een paar kleine potjes met kleine groene stengeltjes in de vensterbank staan. Het is echt uitgegroeid tot een hype. De zaadbommen. Hoe leuk is het om je eigen groente en kruiden te verbouwen op je eigen balkon of tuin. En wat is leuker dan dan ook dat cadeau te geven!

duurzame relatiegeschenkenOok is het leuk als bedrijf je logo op een zakje zaad te zetten en dit uit te delen op beurzen of evenementen. Super origineel en meegaan met de ‘tuinier-hype’. groene vingers heb je niet, maar dit kan je ook prima ontwikkelen. Dergelijke duurzame relatiegeschenk zijn erg gewild. Deze nog veel meer vind je hier!

Zaadbommen: het zakje zaad met logo

zaadbommenStel je geeft zo’n zakje zaad met logo aan iemand die een grote tuin heeft en die gaat ook daadwerkelijk de zaadjes of bloembollen planten. Hoe leuk is het dan dat ze voor altijd, als ze naar de planten,kruiden of bloemen aan je bedrijf denken. Dat is toch veel leuker en unieker dan een pen, een tas of een paraplu. En het is ook nog eens goed voor het milieu.

Pardon? Een Zaadbom?

Je kan ook een zakje met zaadbommen cadeau geven. Het klinkt heel bedreigend, maar integendeel. Het is een zakje met zaadbommetjes waaruit iets moois groeit.
Even om mijn fantasie te delen: Het zou helemaal fantastisch zijn als je als ludieke actie bijvoorbeeld een hele stad gaat bestrooien met zaadbommen en dat er overal mooie bloemen gaan groeien. Dat mensen erover gaan praten en dat het in het beste geval in de krant terecht komt. En als jij er dan als bedrijf achter zit en dit ook vermeld. Dat je dan met deze ludieke stunt in één klap op de kaart komt te staan met je zaadbommen! Dat is dan een super leuke guerilla marketing stunt ! Al zeg ik het zelf.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *