Sweater bedrukken of hoodie bedrukken: passend bij de doelgroep!

Op zoek naar een nieuw en tof promotieartikel? Zoek niet verder. Hier lees je waarom een hoodie bedrukken of een sweater bedrukken inspeelt op jouw behoefte en doelen. Hierbij worden beide soorten (hoodie en sweater) afzonderlijk behandelt en wordt het duidelijk wanneer je voor de één of de ander moet kiezen.

De juiste keuze voor een hoodie of sweater bedrukken

hoodie bedrukken doelgroepDe keuze voor of een sweater of een hoodie hangt onder andere van jouw doelgroep af. Zijn dit longelui? Dan is de hoodie waarschijnlijk de beste keuze. Hou hier rekening met “waarschijnlijk”. Het is namelijk ook erg afhankelijk van het type persoon. Zijn het brave kerkgangers? Dan is een sweater waarschijnlijk beter. Zijn het jongelui die al snel door oppervlakkigheden en meningen van andere beïnvloed worden? Dan is een hoodie bedrukken weer beter.

Bij deze laatste doelgroep moet je echt aan meer denken. Enkel de keuze voor de hoodie is niet genoeg. Het moet er ook echt goed, cool en stoer uitzien. Anders durven ze er niet in te lopen. De keuze voor de juiste hoodie en bedrukking is daarom essentieel. Dit geldt overigens in mindere mate ook voor de andere beschreven doelgroep. Zet er namelijk iets controversieel op en zij zullen het niet willen dragen.

Sweater of hoodie bedrukken = specifiek afstemmen

sweater bedrukken doelgroepWat er net allemaal genoemd is laat het doen klinken alsof een hoodie bedrukken of sweater bedrukken enorm lastig is en dat je beter voor iets meer algemeen kan kiezen zoals een T-shirt. Maar het is juist vanwege de beperkte toepassing dat een bedrukte hoodie of een sweater bedrukken zo goed is.

Hoe beperkter het toepasbaar is, hoe beter het past bij een bepaalde doelgroep. En wanneer je alle aspecten goed hebt ingesteld zorg je ervoor dat men ook echt graag jouw bedrukte hoodies of sweater wil dragen! Dat is nu hoe het echt moet. Bovendien is er nog een laatste aspect. Een T-shirt verdwijnt, vooral tijdens deze maanden, al gauw onder ander kleding. Je hebt er dan veel minder aan. Met de hoodie en sweater is dit vrijwel niet het geval. Alleen de jas zal soms deze bedekken, maar daar ontkom je nooit aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *