Eindejaar / Thema / Gezondheid / Beweging Pakketten

Gezien Van den Hout Promotion veel klanten heeft in de gezondheidszorg, ontstond bij ons het idee om 3 pakketten te maken die ingezet kunnen worden als eindejaar pakket of eventueel als themapakket. Waarom? Omdat gezondheid ons allemaal raakt!

De drie thema of eindejaar pakketten bestaan uit:

  • een oortelefoon die perfect de vorm van het oor aanneemt en daardoor ten alle tijden goed in uw oor blijft zitten;
  • een trendy hoofdtelefoon voor o.a. het sporten binnenshuis;
  • een sportband waarin u uw smartphone of iPhone kunt stoppen, zodat u tijdens het sporten naar uw favoriete muziek kunt luisteren;
  • een sporthorloge die al uw sportieve bezigheden bijhoud, zodat u zelf uw persoonlijke doelen kunt bijstellen;
  • en ten slotte het touwloos springtouw die u overal kunt gebruiken, zelfs achter uw bureau!

De drie pakketten bestaan uit de prijsklasse basis (€15,=), premium (€25,=), luxe (€45,=).

gezondheidspakket luxe

Waarom de keuze voor deze samenstelling van de pakketten ?

Bewegen heeft zowel op korte als lange termijn veel voordelen. Na het sporten of intensief bewegen voelt u zich ontspannen, slaapt u beter en kunt u efficiënter omgaan met stress en tegenslagen. Door regelmatig in beweging te zijn, bouwt u conditie op waardoor u zich fitter voelt en meer energie heeft. Na afloop van het sporten voelt u zich zelfverzekerder, gelukkiger en vrolijker, daarom heeft Van den Hout Promotion deze pakketten samengesteld!

Elke ondernemer zal de gezondheid van zijn werknemers zéér serieus nemen, gezien dat het hart is van elke onderneming. Hierdoor zal niet alleen de gezondheid van de werknemer een boost zal krijgen, maar ook de ondernemer zal vanwege deze themapakketten het ziekteverzuim zien dalen. Veel mooier kunnen we het voor u als gever niet maken! Ook worden de artikelen ingepast in een mooie kerstdoos en als u uw boodschap wil toevoegen, dan kan dat natuurlijk ook! Wij passen gratis uw boodschap in de kerst / thema doos!

De gezondheidspakketten

gezondheidspakket premiumHet basis gezondheidspakket bestaat uit onder andere een touwloos springtouw en de sound shell.

Het premium gezondheidspakket heeft de fitbrace inbegrepen.

Ten slotte bestaan de luxe gezondheidspakketten uit onder andere een touwloos springtouw, een fit brace en de silly ears!

 

Van den Hout Promotion gastblog!

Van den Hout Promotion levert relatiegeschenken en promotionele producten tegen zeer scherpe prijzen. Ook nemen zij de wensen van de klant zeer serieus. Zij gaan met de klant in gesprek om het perfecte product uit te kiezen. Tevens werken zij mee wanneer klanten zelf ontwerpen aanleveren.

Aangezien Van den Hout Promotion iets extra’s wil doen door mensen te helpen op het gebied van gezondheid, leek het ons een geschikt idee om over het bestaan van deze pakketten een artikelen te plaatsen! Wij bedanken Van den Hout Promotion voor het schrijven van het artikel en het zijn van onze eerste gastblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *