Doorzichtige paraplu bedrukken en meer tips!

Doorzichtige paraplu bedrukken: Als je hier bent heb je vast het vorige bericht gelezen over paraplus voor evenementen of als relatiegeschenken. Daarin gaven wij aan dat het type paraplu dat het meets geschikt is sterk voor deze situaties verschilt.

Bijvoorbeeld een goedkope paraplu voor evenementen, aangezien de verwachting van de ontvanger is dat deze paraplu toch binnenkort kapot gaat. Nu heb je een voordelig budget voor veel paraplus!

Voor een relatiegeschenk is het daarentegen wel echt belangrijk dat de paraplu lang mee gaat. De paraplu representeert namelijk jou en jouw bedrijf. Je wilt niet dat de paraplu zomaar kapot gaat en je daarmee een slechte indruk achter laat.

Maar dit zijn slechts twee situatie waarvoor je een paraplu kan bedrukken. Deze tekst gaat over een aantal andere situaties. Ten eerste een paraplu als cadeau. Door deze te bedrukken kan je echt een persoonlijk geschenk geven. Alles wat je maar wilt zeggen met de paraplu is mogelijk. Het doek is vaak zeer groot en prima te bedrukken.

Doorzichtige paraplu bedrukken

doorzichtige paraplu bedrukkenEen leuke tip? Dat is de doorzichtige paraplu bedrukken. Het is het type paraplu dat bijna niemand heeft. Maar niet omdat ze deze niet leuk vinden! Ze zien deze simpelweg nergens. En wie gaat er nou ‘shoppen’ voor een paraplu? Nee als men een paraplu koopt is het een impuls. En dat betekend dat zij eindigen met een vrij ‘standaard’ paraplu. Een doorzichtige paraplu bedrukken en weggeven zal daarom zeer in de smaak vallen.

Stormparaplu bedrukken

stormparaplu bedrukkenMaar je kan ook gewoon een paraplu bedrukken voor jezelf natuurlijk. In dat geval gaan wij geen tips geven over de bedrukking. Kies wat je wilt! Waar wij wel een tip over kunnen geven is de paraplu zelf. Hiervoor verwijzen wij naar het beste van het beste, de stormparaplu! Een stormparaplu bedrukken zorgt ervoor dat je een paraplu hebt dat echt overal tegen bestand is. Geen last meer van die windstormen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *