Bedrukken van de jassen: nu is het moment gekomen

Jassen bedrukken is altijd wel een goede keuze, maar nu heeft deze het ideale punt bereikt. Dit komt logischerwijs omdat het zo koud is. Menig men zal uw bedrukte jas als geschenk met open armen aannemen. Met dit weer is immers niks beter dan een lekker warme jas. Kies dus nu voor het bedrukken van de jassen!

Stap 1: een warme jas

Een warme jas met dit weer heeft iedereen wel, maar vaak zijn er mensen tussen die een jas hebben die eigenlijk niet warm genoeg is. Zij hebben ooit een jas gekocht en deze halen ze uit de kast. Het is simpelweg een jas die zij een keer hebben gekocht of gekregen. Vaak een snelle keuze terwijl ze een betere jas konden krijgen.

Ze weten vaak niet beter dat het veel warmer vinden. Soms zijn ze een beetje geiriteerd dat ze het koud hebben, maar ze staan er nooit bij stil dat het aan de jas ligt. Wanneer zij een perfecte jas van jou krijgen staan ze versteld. Er gaat een wereld voor hun open! De juiste keuze voor een echt warme jas is dus essentieel. Maar dit is pas stap 1.

Stap 2: bedrukken van de jassen

bedrukken van de jassenStap 2 is het bedrukken van de jassen. Je wilt immers hier promotie mee maken. Promotie jassen zijn een zeer goede keuze omdat de bedrukking altijd zichtbaar is. Over een T-shirt wordt een sweater gedaan en over een sweater de jas. Maar de jas blijft altijd zicht baar! Kies dus voor een goede en duidelijke bedrukking!

Tip voor volgend jaar!

promotie jassenHoewel nu een goed moment is om een jas als cadeau te geven, is er nog een beter moment. Helaas is deze al geweest, dus zie dit als een tip voor volgend jaar! Dit moment is natuurlijk vlak voordat het koud wordt. Dan moeten veel mensen nog een jas kopen. Zo zijn zij extra blij doordat ze nu geen jas hoeven te kopen. Bovendien voorkom je dat ze een andere jas gaan dragen dan die promotie jassen van jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *